Kontakt och praktisk information

TILLGÄNGLIGHET

Stockholms Spelmuseum ligger i en källarlokal som ligger en trappa ned (ej hiss/ramp). Vid behov, be personalen om hjälp för ingång från gatuplan. I lokalen finns även vissa nivåskillnader. Rullstolsanpassad toalett finns.

Resväskor, väskor och ryggsäckar är inte tillåtna att ta in i våra lokaler och kan lämnas i garderoben bakom kassan. Husdjur är inte heller tillåtna i museet.

Vänligen respektera att man inte kan äta medhavd mat eller dryck på Stockholms Spelmuseum.

GUIDADE GRUPPVISNINGAR

Vi erbjuder guidade visningar för grupper om högst 30 personer. Då ingår 30-40 minuters muntlig guidad visning och fri tid till fritt utforskande av museets alla installationer och spelstationer.

Utställningen berättar tv-spelshistorien genom informationsskyltar, ett 20-tal spelbara stationer, föremål och konst. Det finns även en liten museishop och ett pyttelitet pysselrum.

Vid frågor, offert eller bokning, vänligen kontakta oss via formuläret nedan.

ÖPPNA VISNINGAR

Varje söndag kl. 13 erbjuder vi guidade visningar som ingår i entrébiljetten. Säg till i kassan att du vill delta.

Obs! Under temahelger och skollov kan vi inte alltid garantera visning.

PRIVATA GRUPPER EFTER STÄNGNING

Svensexa, kompisgäng eller spelgalna barn? Privata grupper kan boka museet mellan kl. 16 och 17.30 på lördagar och söndagar. Personal finns då på plats och kan hjälpa till vid spelstationerna. Om en barngrupp vill komma måste en ansvarig vuxen per tio barn också vara på plats under hela tiden. Vi kan lämna förslag på cup/turnering som kan genomföras av gruppen.

Observera att vi inte kan servera någon mat eller dryck och det får inte heller medföras in i museet. Kontakta oss för mer information och prisuppgift.